CENTAR ZA POSJETITELJE LEPOGLAVA / "CENTAR PAVLINA"  

ARHITEKTONSKO URBANISTIČKI NATJEČAJ  

ODGOVORI NA PITANJA NATJECATELJA 

18.02.2015.

 

Arhitektonsko-urbanistički, opći jednostupanjski za realizaciju 

NATJEČAJ za izradu idejnog arhitektonsko – urbanističkog rješenja za novu zgradu Centar za posjetitelje „Centar pavlina“ Lepoglava

INVESTITOR I RASPISIVAČ: Grad Lepoglava, Antuna Mihanovića 12, 42250 Lepoglava

ORGANIZATOR I PROVODITELJ: Društvo arhitekata Varaždin (DAV), Ulica hrvatskih branitelja 1, 42 000 Varaždin

Oznaka iz Plana javne nabave Raspisivača natječaja: B-39/14

Registarski broj natječaja: 5-14/LP-UA/NJN

 

ODGOVOR OCJENJIVAČKOG SUDA NA PITANJE NATJECATELJA (primljeno 16.02.2015. god.)

Pitanje: 

Molio bih za informaciju u svezi slanja natječajnog rada poštom – da li se pošiljka sa radom znači radi anonimnosti šalje POD NEČIJIM DRUGIM IMENOM, PREZIMENOM I ADRESOM A KOJE NE UPUĆUJE NA AUTORA ? Da li to znači da mogu na ime nekog prijatelja poslati ? Naime pošta traži naravno podatke o pošiljatelju i adresi pa bih htio biti siguran kako točno poslati rad ?

Priložen je CITAT IZ PROPOZICIJA:

Na omotnici u kojoj se nalazi rad ne smije biti napisano ime pošiljatelja i/li nalijepljena povratnica s imenom pošiljatelja. Ukoliko se natječajni rad šalje poštom, a iz formalnih razloga zaprimanja rada potrebno je navesti pošiljatelja, ime, prezime, naziv i adresa koji su dani ili napisani na omotu natječajnog rada pod ˝pošiljatelj˝ ne smiju u imenu, prezimenu, nazivu niti adresi biti isti s bilo kojim od tih podataka vezano na autora natječajnog rada niti upućivati na autora natječajnog rada.

Odgovor: 

Prilikom slanja natječajnog rada potrebno je postupiti sukladno definiranom točkom II. ROKOVI, podtočkom 2.4. OPĆIH UVJETA NATJEČAJA tj. tako da na omotnici u kojoj se nalazi rad ne smije biti napisano ime pošiljatelja i/ili nalijepljena povratnica s imenom pošiljatelja.

Ukoliko se rad koji se šalje putem pošte ne može poslati anonimno (iz formalnih razloga poslovanja pošte), tada ime, prezime, naziv i adresa navedeni na pošiljci ne smiju imati nikakve veze s natjecateljem (ime, prezime, naziv i adresa na pošiljci ne smiju biti istovjetni niti upućivati na ime, prezime, naziv i adresu navedene u omotnici "AUTOR").